DVOŘÁK REMIXED LISTENING PARTY / MI 1 februarie / 19h00

Centrul Ceh vă invită să ascultăm împreună remixurile după lucrările lui Antonín Dvořák, proiect inițiat cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la nașterea compozitorului.

DVOŘÁK REMIXED versus DVOŘÁK CLASSICAL

CD LAUNCH / BEST REMIX AWARD / PARTY / VISUALS / VINYL RECORDS / OLD FOOTAGES JAM / BEER / & MORE

Mai mult de 30 de artiști au răspuns provocării noastre de a remixa orice lucrare a celebrului compozitor ceh, lucrările au fost ascultate de sute de ori pe www.soundcloud.com/centrulceh, iar acum a venit momentul să vă întâlniți cu artișii. Unul din ei pleacă la Praga pentru 3 zile.

Vom lansa CD-ul cu lucrările care au participat la competiție.

Vom asculta toate remixurile primite, inclusiv cele din afara competiției.

VJ Cinty Ionescu pregătește câte un video pentru fiecare piesă în parte.

Sandu Cojocaru se va ocupa, în Sala Mică, de vinylurile cu Dvořák găsite în subsolul Centrului Ceh.

* intrarea este liberă

*un eveniment Centrul Ceh, susținut de Staropramen

*parteneri: Czech Airlines, Local Records, Sâmbăta Sonoră, Radio România Cultural

FB event here

Cinty Ionescu este un video designer care trăiește și lucrează în București. Și-a început cariera ca producător, și apoi creator de video pentru online, în timpul zilei, în timp ce noaptea acompania vizual petreceri cu DJ și formații live (cea mai intensă colaborare fiind cea cu Brum Conspiracy). După câțiva ani de activare în underground-ul bucureștean, Cindy s-a implicat în proiecte de teatru, ilustrând vizual peste 10 producții teatrale. De asemenea, a lucrat ca artist în proiecte comunitare, a experimentat cu instalații de text-video sub forma unor poeme multimedia (Eclectique Telescope) și s-a implicat în producții mai mari, cea mai recentă fiind la Opera Română din București.
În august 2011 a primit Excellence Award în cadrul Fringe New York City for Outstanding Video Design pentru spectacolul Nils’ Fucked Up Day de Peca Ștefan, produs de Teatrul Luni de la Green Hours.