Student perfect… 10

001.jpgStudentii vor avea parte de o intreaga saptamana dedicata lor la sfarsitul lunii octombrie, prin proiectul PERFECT 10 organizat de AEGEE Bucuresti. Asociatia Studentilor Europeni sarbatoreste implinirea a 10 ani de activitate in Romania printr-o serie de workshop-uri si training-uri. Studentii sunt provocati la discutii non-formale despre implicare civica si au sansa de a-si dovedi creativitatea pe parcursul sesiunilor de arta urbana.

PERFECT 10 se va desfasura intre 27-30 octombrie si va fi un eveniment structurat pe doua niveluri: unul local, avand drept grup tinta studentii din Bucuresti, si unul international, adresat studentilor din reteaua europeana AEGEE, ce numara peste 15.000 de mebri.

002.jpgProiectul european are tema “RECYCLE ART ”. In cadrul formatului, sunt  programate mai multe workshop-uri si training-uri pe acest subiect. Participantii sunt invitati sa-si exerseze inspiratia artistica utilizand obiecte vechi ce nu mai pot fi folosite decat in scopuri creative. Lucrarile nu vor ramane in anonimat ci vor fi expuse toate in cadrul serii de Gala, din data de 30 octombrie. Atat studentii straini cat si cei romani care sunt interesati de Recycle Art trebuie sa se inscrie pe site-ul evenimentului.

003.jpgLa nivel local tinerii sunt asteptati la mai multe activitati derulate sub tema STUDENT PERFECT si gazduite de Centrul Ceh:
Student & Societate (29 octombrie) – workshop urmat de o discutie panel pe tema implicarii civice; printre subiectele ce vor fi dezbatute se afla rolul studentului in societatea romaneasca actuala si utilitatea voluntariatului.
Student & Europa (30 octombrie) – workshop despre statutul studentului in Europa, la care vor participa si studentii din filialele europene ale AEGEE.  Astfel se va urmari relatia studentului cu societatea prin extindere la nivel international, comparandu-se modurile in care aceasta relatie se desfasoara in mai multe state europene.

PERFECT 10, cuprinzand RECYCLE ART si STUDENT PERFECT, se adreseaza tuturor studentilor care vor sa faca ceva pentru a gasi raspunsuri la intrebarile pe care le au despre implicarea in societatea civila si care vor sa afle mai multe despre arta urbana. Inscrierile se fac pana pe data 21 octombrie completand formularul de pe site-ul evenimentului: www.perfect10.ro 

Un eveniment marca :
004.jpg