Colecția DVD-urilor One World Romania crește!

Marți, 18 februarie, cinci noi filme se alătură colecției de DVD-uri One World Romania! Cele cinci documentare au fost prezentate în premiera în Romania, în cadrul ultimelor trei ediții ale festivalului.

cover_Autumn-Gold_outline_bleed

MA 18.02 | 19:00 | Librăria Bastilia

Printre noile titluri se numără unul dintre filmele nominalizate la Premiile Oscar de anul acesta, la categoria Cel mai bun Documentar – „The Act of Killing”, dar și câștigătorul premiului OWR 2013, documentarul ceh „Fortress”. Celelalte trei filme sunt: „Videocracy”, „Autumn Gold” si „Anatomy of a Departure”.

Documentarele pot fi deja pre-comandate pe site-ul Librăriei Bastilia, cu o reducere de 20%, până în ziua lansării oficiale. De asemenea, pe lângă reducere, One World Romania oferă celor care comandă în avans DVD-urile, tricouri, insigne și sacose cadou. Mai multe informații despre reduceri și cadouri, găsiți aici.

Filmele alese de voi vor putea fi ridicate de la Libraria Bastilia marți, 18 februarie, ora 19:00, când One World Romania vă asteapta la lansare, unde va fi proiectat și un film-brici surpriză!

One World Romania încearcă să aducă – pe diferite căi – filmele selecționate pentru festival către publicul românesc: organizează proiecții în țară, le face disponibile online și a început să le publice pe DVD. Pe lângă cele 5 titluri publicate în 2012, adăugăm 5 filme reprezentative pentru One World Romania și despre care credem că merită un loc pe raftul celor de care ne leagă dragostea pentru cinema-ul documentar sau credința că un film bun poate schimba o lume.

ONLINE: http://www.oneworld.ro <http://www.oneworld.ro/>| http://www.facebook.com/one.world.romania

ORGANIZATORI: Asociatia One World Romania

PARTENERI: Centrul Ceh Bucuresti, Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Konrad-Adenauer-Stiftung, Pilsner Urquell, Centrul National al Cinematografiei, CEZ Group

PARTENERI MEDIA: Think Outside the Box, Dilema Veche, Radio Romania

Pentru orice alte informatii legate de One World Romania, ne puteti contacta la adresa de e-mail info@oneworld.ro  sau la telefon 0755.125.706 (persoana de contact: Alexandra Ivan).