Acoustic 04 / 20 februarie / 20h00 / Centrul Ceh

acoustic04.jpg

ACOUSTIC 04
o seara cu muzica medievala, jazz, balade si muzica traditionala… a altei tari : )

Credem ca v-au placut serile acustice din toamna trecuta. Am experimentat impreuna stiluri diferite, de la jazz, folk si muzica clasica. Am reunit muzicieni profesionisti si amatori romani, cehi, polonezi si unguri.
Si asta a fost doar inceputul. Cautam in continuare artisti, nu doar din Republica Ceha si speram ca ai unii dintre voi sa vina si sa impartaseasca cu noi experimentele lor muzicale.

Daca vrei sa canti intr-o seara Acoustic, scrie-ne un e-mail sau telefoneaz─â-ne si hai sa vorbim!

Vinerea asta avem intalnire cu Imago Mundi, Vasile Menzel, Mihai Mos si Sin FronTeras

Imago Mundi sunt: Oana Maris (oboi), Daniel Ivascu (percutie), Oana Ropotan (vioara), Catalin Stefanescu (mandol, chitara, ukulele) si Sorin Neacsu (flaut).
Foarte pe scurt, Imago Mundi canta muzica medievala cu arome contemporane – un mix 100% acustic de muzica veche la care se adauga ideile si interpretarea proaspata a celor cinci.
“Pilgrims”, un proiect muzical bazat pe muzica veche europeana, interpretata in maniera contemporana, este o prezentare live a unora dintre piesele de pe cel de-al doilea album al formatiei, album ce va fi lansat anul acesta; primul album Imago Mundi – “Musica Viva” – a fost produs de Electrecord in 2002.

Pe Vasile Menzel poate il tineti minte de la evenimentul Baobab, cand a citit 2 povesti pentru copii si in timp ce voi rasfoiati cartile cu ilustratii, s-a asezat la piat si a cantat putin, pentru a anima spatiul. Sau poate il stiti ca actor. Sau poate l-ati avut chiar ca profesor la Conservator. De data asta vine sa ne cante songuri si balade.

Acoustic are priza la Targu Mures. Dupa Ana, Dani si Vizi, acum vine Mihai Mot. Pe el nu l-am adus noi doar pentru o seara. Este de ceva vreme in Bucuresti si-l joaca pe Romeo la Teatrul National de Opereta. Pentru noi nu va canta o serenada la balcon… ci jazz. Un pic de jazz clasic.

Despre Sin FronTeras nu as putea sa va zic nimic din ce nu stiu. Poate doar ca sunt 5 frati, familia Messa mai exact. Inca nu stiu despre cine vorbesc? Ajutati de Ambasada Peru, promoveaza muzica peruana de ani de zile in fata magazinului Cocor.

ENGLISH VERSION

It seems that you like to experiment with us all the different music styles, from classic to jazz and folk, from known to unknown musicians. You could hear Romanian, Czech, Polish and Hungarian Musicians from Transylvania.
But there is much more to come. We will look for interesting musical experiences not only from the Czech Republic, and we still hope, that also some of you will share with our public your passion for music.
So, if you want to perform at some of the coming Acoustics in the Czech Centre, send us an e-mail or call us and we talk!