Vine primăvara, vin cursurile de cehă

Centrul Ceh continuă să organizeze cursurile de limba cehă, la care vă aşteptăm indiferent de nivelul de cunoştinţe – dorinţa de învăţare şi entuziasmul sunt de ajuns.

Poate vrei să studiezi în Cehia, să te muţi acolo, sau să petreci pur şi simplu o perioadă de timp în ţara lui Menzel şi Hrabal. Sau poate pur şi simplu vrei să înveţi o limbă străină nouă, pentru a comunica mai uşor în vacanţele la Praga şi la Brno. Sau îţi place să te provoci, învăţând să pronunţi cuvinte formate doar din consoane.

Oricare ar fi motivul, ai posibilitatea de a te înscrie la cursurile de limba cehă în primăvara lui 2018. Acestea se vor desfăşura după cum urmează:

  • 12 martie – nivel începător (zilele de luni)
  • 13 martie – nivel intermediar (zilele de marţi)
  • 14 martie – nivel avansat (zilele de miercuri)

Cursurile vor începe la ora 18:30, un semestru durează 10 săptămâni, iar un curs are 2 oreAlena Klimešova va preda cursurile pentru începători şi intermediari, iar participanţii la cursurile de avansaţi o vor întâmpina pe noua noastră profesoară, Estela Hojná. Taxa pe un semestru este de 600 RON.

Pentru înscriere și mai multe informații vă rugăm să trimiteți un email la emil@czech.cz, care să conţină numele dumneavoastră, adresa de e-mail şi numărul de telefon. Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierii.

!!!

Până pe 14 februarie, odată cu Valentine’s Day, oferim ocazia de a vă înscrie la cursuri la un preţ special, fie alături de un partener, fie făcând un cadou. Este vorba de 2 tipuri de vouchere:

  • Voucherul pentru doi: 900 RON – vă înscrieţi împreună şi adăugaţi pe lista de activităţi comune făcutul temelor la cehă şi tachinatul când unul dintre voi nu reuşeşte să pronunţe čtvrtek.
  • Voucherul cadou: 500 RON – în loc de un buchet de flori sau un parfum, fă-i cadou un manual de cehă şi 2 ore pe săptămână în sala de curs de la Centrul Ceh.

Voucherele se pot cumpăra de la sediul nostru (Ion Ghica nr. 11, sector 3, Bucureşti – la Universitate, lângă biserica rusă), de luni până vineri, în intervalul 10:00-16:00. Plata se face doar numerar. Vă rugăm să anunţaţi cu o oră înainte vizita dumneavoastră şi numele persoanei sau persoanelor care vor apărea pe voucher, sunând la numărul de telefon 0726203646 sau mail la emil@czech.cz.

Vă aşteptăm!