MMB Live Showcase cu Thom Artway

După turneul de succes de anul trecut, din cadrul Soundczech, tânărul ceh, cunoscut pentru muzica sa pop-folk, Thom Artway, se întoarce la București. Pentru prima dată pe o scenă din Bucureşti, el va participa la conferinţa Mastering The Music Business, care va avea loc între 20-22 martie în clubul Expirat. Aici Thom Artway va prezenta un set solo, pe 20 martie, la ora 21:00.

Trupe și artiști din șase țări – Cehia, Danemarca, Irlanda, Serbia, Austria și România – vor avea la dispoziție unul dintre cele mai cunoscute spații dedicate muzicii live din București pentru a-și prezenta recitalurile. Clubul Expirat este cel care va găzdui anul acesta MMB Live Showcase, în serile de 20 și 21 martie. Artistul ceh Thom Artway, va concerta în ziua de marti, 20 martie.

În aprilie 2017, Thom Artway a vizitat România, participând la cea de-a cincea ediţie a turneului  SOUNDCZECH, organizat an de an de Centrul Ceh Bucureşti. El a încântat publicul din Râmnicu Vâlcea, Craiova, Timișoara și Drobeta Turnu Severin, fiind foarte îndrăgit de cei în faţa cărora a cântat.

Thom Artway (pe numele adevărat Tomáš Macek) este un cântăreț și chitarist talentat din Moravia ale cărui melodii sunt doar în engleză. El aparține generației de tineri muzicieni care au crescut cu o chitară în mână și care au cântat pe străzile orașelor lumii. Thom Artway a început să cânte pe străzile capitalei australiene Sydney și a fost influențat în primul rând de muzica folk britanică.

În 2015, el a înregistrat primul său succes prin lansarea single-ului I Have No Inspiration. Cântecul a devenit popular imediat și, pentru mai mult de un an și jumătate, a dominat topurile cehe.

Pentru ultimul său album, Hedgehog, Thom Artway a câștigat două premii din partea Academiei de Muzică Populară Anděl, în 2016, la categoriile Cântăreţul Anului și Descoperirea Anului.