Voluntariat la Centrul Ceh anyone?

Iată că a venit din nou acel moment al anului! Vrem voluntari puşi pe treabă şi pe învăţat! 

Lulu (stânga), la standul Centrului Ceh de la Ziua Europeană a Limbilor

Responsabilităţile noului voluntar vor fi variate. Acesta va contribui la organizarea evenimentelor şi coordonarea proiectelor, va adăuga conţinut pe site, va face monitorizare de presă, traducere din română în engleză şi invers, ne va ajuta să facem mari conturile noastre de Facebook şi Instagram, dar va oferi şi ajutor în timpul evenimentelor, cum ar fi Fiction Tuesdays sau Documentary Mondays.

Raluca ajutând la petrecea de Crăciun

În plus, dacă aveţi anumite talente şi pasiuni artistice (graphic design, ilustraţie, foto), abia aşteptăm să vă oferim ocazia de a le pune în practică.

Căutăm pe cineva deschis, creativ şi organizat, pasionat de cultură, cu abilităţi de redactare, care să cunoască bine limba engleză şi nu în ultimul rând, să fie dornic să afle lucruri noi, deoarece la Centrul Ceh se caută oameni ce vor să se dezvolte, în contextul în care învăţăm unii de la ceilalţi. Nu în ultimul rând, ideile noi sunt mai mult decât binevenite, aşa că dacă aveţi în minte ceva ce poate fi pus în aplicare cu ajutorul nostru, nu ezităm să ne punem pe treabă.

Ana Maria la vernisajul expoziţiei 1918-1968 din Cluj-Napoca

Voluntariatul durează aproximativ 4 luni (septembrie-decembrie sau februarie-iunie), câte 12 ore pe săptămână, iar programul este flexibil, în funcţie de disponibilitatea voluntarului şi de evenimente. Avem multe suprize pregătite pentru voi!

Aşteptăm aplicaţiile voastre – un CV şi o scurtă scrisoare de intenţie – la neaga@czech.cz.

Voluntarele noastre din seria primăvară-vară – Andreea, Estela şi Ana Maria (de la stânga la dreapta)