Mergem la vot sau boicot?

Revenim cu dezbaterile organizate de Frontline Club Bucharest! Pe 19 septembrie, de la pra 19:00, vă invităm la o nouă discuţie, aşa cum v-am obişnuit. Subiectul arzător al momentului este organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei. 

Parlamentul a decis ca referendumul de modificare a Constituției pe tema familiei să aibă loc pe 7 octombrie. 200 de milioane de lei vor fi cheltuite pentru organizarea acestui referendum. EFOR avertiza în urmă cu câteva zile că există serioase probleme de organizare. Dacă referendumul ar avea loc pe 7 octombrie, nu există timp pentru identificarea și pregătirea președinților de secții de votare și pentru a face achiziție publică de softuri de centralizare a voturilor, ceea ce ar ridica serioase suspiciuni privind desfășurarea corectă a referendumului.

Prima dezbatere a sezonului 2018-2019 Frontline Club nu își propune să pună taberele tradiționaliste și liberale față în față ci să discute pragmatic, din punct de vedere financiar și administrativ, posibilitatea ca acest referendum să aibă rezultate profund viciate.

La dezbaterea de miercuri și-au confirmat prezența Septimius Pârvu, ​​expert în bună guvernare și procese electorale​ în cadrul Expert Forum și sociologul Mircea Kivu.
Așteptăm și alte confirmări.

 

Eveniment Facebook aici.