Fotograful Anului în România #FAR

Centrul Ceh este partener al primei ediţii a competiţiei Fotograful Anului în România. Duminică, 7 octombrie 2018, de la ora 19:00, la Cinema Pro, are loc gala de decernare a premiilor FAR. Centrul Ceh are onoarea de a oferi premiul #protectpublicspace unei fotografii al cărui autor va merge într-un city break la Praga. 

Pe 7 octombrie, la Cinema PRO, organizăm Gala Premiilor Fotograful Anului în România. Va fi momentul în care se va anunța marele câștigător al premiului de 30.000 RON, câștigătorii celor 12 categorii ale competiției (www.fotografulanului.ro), dar şi fotograful care va avea parte de un city break la Praga prin intermediului premiului #protectpublicspace.

În cadrul evenimentului, formațiile Vița de Vie și Days of Confusion vor susține două concerte acustice special pregătite pentru această gală. Biletele se găsesc la prețul de 45 RON (în avans), iar la intrare se vor găsi la prețul de 60 RON (în limita locurilor disponibile). Gala Premiilor FAR face parte din calendarul festivalului internațional de fotografie Bucharest Photofest 2018.

Fotograful Anului în România este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în juriile celor mai importante competiții de profil din lume.

Platforma Fotograful Anului în România, dincolo de competiția propriu-zisă, își propune să ofere celor mai buni dintre participanți burse, stagii de pregătire și cursuri, precum și mentorat cu fotografi și editori foto ai unor publicații internaționale. De asemenea, vom sprijini câștigătorii în evoluția profesională, oferindu-le expunere în media națională și internațională.

Eveniment Facebook aici