Happy End la Constanţa x 2

Filmele cehe ajung şi la Constanţa! Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”” şi Centrul Ceh Bucureşti vă invită la proiecţia filmului cehoslovac Happy End, ce are loc la Târgul de Oferte Educaționale Pentru Petrecerea Timpului Liber din cadrul Proiectului „Să ne cunoaștem – educație, sport și sponsori”. Filmul va fi proiectat în zilele de sâmbătă şi duminică, 18-19 mai, de la ora 13:00.

Happy End – r. Oldrich Lipský, 1967, 69 min.

Happy End este o comedie neagră despre o crimă și consecințele acesteia prezentate invers cronologic, în care decesul este în realitate o renaștere. Filmul începe cu execuția protagonistului, explorându-i acțiunile și motivațiile premergătoare morții. Lipský pornește de această dată de la ideea că orice poveste de dragoste începe extraordinar și se sfârșește tragic, așa că, pentru a putea avea parte de un final fericit, se folosește de ordinea inversă a firului narativ.

Intrare liberă.
Subtitrare în limba română.

Eveniment Facebook aici.

Proiecţii organizate de Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest) Centrul Cultural Judetean Constanta Teodor T. Burada Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”.