Concert de orgă – Pavel Kohout

Centrul Ceh sprinijină Festivalul Internațional de Orgă Bucureşti şi, astfel, vă invităm la Concertul de Orgă în cadrul căruia puteţi să-l ascultaţi pe cel mai mare organist ceh, Pavel Kohout, mâine, 4 iunie, de la ora 19:00, la Biserica Lutherană.

Câștigător atât al prestigiosului Premiu I cât și al Premiului J. S. Bach la unul dintre cele mai mari concursuri internaționale de orgă, Musashino – Tokyo 2000, Pavel Kohout este astăzi considerat unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai noii generații de artiști europeni de concerte.

Pavel Kohout a absolvit Conservatorul din Praga și Facultatea de Muzică din cadrul Academiei de Arte Interpretative din Praga, din 1999 continuând studiile în domeniul tehnicii orgilor istorice la Conservatorium van Amsterdam din Olanda. În 2010 a obținut diploma de doctor philosophiae în practica interpretării istorice a muzicii de orgă barocă sud-germană și cehă la Academia de Arte Interpretative din Praga. Pavel Kohout a câștigat numeroase premii la concursuri internaționale de orgă, iar în calitate de organist de concert, pianist și solist al orchestrei, Kohout susţine spectacole în întreaga lume.

Eveniment Facebook aici.