Un an de la referendum. Ce s-a întâmplat?

În luna octombrie, Centrul Ceh participă la Lunii Istoriei LGBTQ+ 2019, prin găzduirea mai multor evenimente pe acest subiect. Începem pe 4 octombrie, cu o dezbatere organizată de MozaiQ. 

MozaiQ vă invită vineri, 4 octombrie, de la ora 19, la Centrul Ceh, la o dezbatere despre referendumul pentru familie care a avut loc la finalul anului 2018.

Un an mai târziu analizăm împreună cauzele eșecului de la urne, felul în care s-a desfășurat campania electorală și atitudinile diferiților actori și instituții.

Am invitat personalități din sfera politică și din societatea civilă care au fost alături de comunitatea LGBT pentru a analiza și felul în care arată situația drepturilor LGBT la un an de la referendum, care sunt perspectivele de viitor.

Alături de noi vor fi

Vlad Alexandrescu, senator USR
Adriana Săftoiu, deputată PNL
Petre Florin Manole, deputat PSD
Mircea Kivu, sociolog
Mircea TomaActiveWatch
Cosmin PojoranuFunky Citizens

 

Eveniment Facebook aici.

——————————————————————————————
Eveniment parte a Lunii Istoriei LGBTQ+ 2019. Organizată anual în luna februarie de către comunitatea LGBTQ+ și desfășurându-se anul acesta pentru prima dată în luna octombrie, Luna Istoriei LGBTQ+ include evenimente culturale și sociale menite să aducă împreună persoanele LGBTQ+ și să promoveze cultura queer locală.