Chiriaș la Cotroceni

Toamna începe un nou sezon organizat de prietenii noștri de la Frontline Club. Începem pe 30 octombrie 2019, de la ora 7:15, cu o dezbatere despre alegerile prezidențiale ce vor avea loc în România în luna noiembrie. 

Cine va ocupa pentru următorii 5 ani palatul Cotroceni? În ce fel este diferită campania electorală pentru prezidențiale din 2019 față de cele din ultimii 30 de ani? Care sunt particularitățile, mizele, și-au băgat coada firme de tipul Cambridge Analytica, este PSD pentru prima oară scos competiție chiar din primul tur?

Despre toate acestea vorbim pe 30 octombrie cu jurnaliștii Emilia Șercan și Pavel Lucescu, sociologul Mircea Kivu și politologul Sorin Ioniță, într-o dezbatere moderată de jurnalista Alice Iacobescu.

Mircea Kivu este sociolog, absolvent al Ecole des Hautes Etudes and Sciences Sociales, specializat în demografia României comuniste. A fost directorul general IMAS până în 2006, vicepreședinte al Consiliului Director al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și este fondatorul Grupului Autonom pentru Democrație Participativă. Miercuri, 30 octombrie, Mircea Kivu va vorbi la dezbaterea “Chiriași la Cotroceni” despre alegerile prezidențiale.

Eveniment Facebook aici. Intrare liberă.