Visual Playground – Please draw responsibly

visual-playground.gif

N-ai auzit pana acum de Visual Playground? Ciuleste urechile aici. Este cel mai colorat proiect marca VIP Romania care va invita pe toti cei pasionati de graphic design să furati niste wisdom de la cei ce il practica deja.
Proiectul presupune două săptămâni de traininguri si workshopuri cu cei mai buni designeri din România între 15 si 28 martie.
Vom aduce oameni de la care ai cu adevarat ce invata, oameni care au trecut prin multe si care si-au cladit renumele pe cont propriu. Vom vorbi despre Typography, despre Editorial Design, despre Illustration, despre Graphic Design Trends, despre Branding si cate si mai cate.
Wanna join the ride? Trebuie să intri pe www.visualplayground.ro sau pe www.visualplayground.ro/blog, sa completezi formularul de-acolo, sa-l trimiti alaturi de trei lucrari (/portofoliu – dacă-l ai online, cu atat mai bine!) pe visualplayground@vipromania.ro până pe 10 martie si sa vii la cel mai prietenos interviu de care o să ai parte in toata cariera ta!
Unde mai pui ca pentru Visual Playground nu exista taxe de participare, exista doar oameni pasionati de design care asteapta alti oameni pasionati de design!
Mai mult decat atat, Visual Playground are un guestlist de toată minunea. A invitat designeri din toata tara care sa vina sa stea la o vorba cu tine si sa te invete ce si cum. Ii avem pe ordinea de zi pe Stefan Lucut, Ovidiu Hrin, Matei Branea, Raymond Bobar, Loreta Isac, Andrei Robu, Mihai Popa (cunoscut drept PsalmPlasma), Iancu Barbarasa si inc-o data pe-atat!
Iti tinem portiera deschisa, tu trebuie doar sa te urci in masinuta care-o sa te duca la cel mai gigea proiect de design din Romania! Echipa Visual Playground te asteapta cu bratele deschise!