Concert caritabil cu Acoustic Friends

Joi, 30 ianuarie 2020, de la ora 19:30, găzduim un concert caritabil dedicat adăpstului de câini al Corei Bărbulescu, susținut de trupa Acoustic Friends. 

Cora a reușit să se mobilizeze cu ajutor din partea asociației Namaco pentru a pune pe picioare un adăpost în apropierea Bucureștiului care găzduiește astăzi peste 160 de căței, peste 25 de pisici și un cal. În cei 6 ani de când a înființat adăpostul, Cora a reușit să dea spre adopție, să trateze și să sterilizeze sute de câini. Dintre acțiunile sale altruiste, cea mai recentă constă în mai multe ample campanii de sterilizări gratuite, în cadrul cărora au fost sterilizate zeci de animale din toată zona. Cora are acum nevoie de ajutorul vostru. Ea are nevoie de fonduri pentru a plăti facturile medicale care se adună de la lună la lună (tratamente, vaccinuri etc.) mâncarea și reparațiile necesare adăpostului. Cora a reușit să intre în legătură cu asociațiile Namaco si Tierseelenrettung care îi oferă o mănă ajutor, însă numărul în creștere de cazuri de abandon din zonă a devenit copleșitor.

În acest context, trupa Acoustic Friends vă propune o seară de concert cu muzică din filme care are ca scop strângerea de fonduri și de promovare pentru adăpostul Corei. Intrarea se va face pe bază de donație, iar 100% din banii strânși vor merge către adăpost. Dacă nu puteți ajunge, dar vă doriți totuși să donați, o puteți face în conturile asociației Namaco (RON IBAN: RO27RZBR0000060017538865 sau Euro IBAN: RO42RZBR0000060017542184).

Trupa Accoustic Friends a apărut în 2018, fiind formată din câțiva prieteni pasionați de muzică acustică: Octavian Ristici (RO) – chitară solo, Sorin Anton (RO) – voce, Virgile Prod’homme (FR) – percuție, Rosta Man (CZ) – chitară ritmică. În cadrul concertului, ei vor interpreta muzica din filme cunoscute, cum ar fi Pulp Fiction, The Lord of the Rings, Closer sau Pirates of the Caribbean.

Deschidem ușile la ora 19:00, iar concertul începe la 19:30.

Eveniment Facebook aici.