Tango vs. Jazz | Classix Festival

Săptămâna viitoare începe cu muzică de la Classix Festival.  Kristina Vocetková, la violoncel, și Milan Řehák, la acordeon, vor cânta jazz pe ritmuri tango, în foaierul Palatului Culturii din Iași, pe 16 martie, de la ora 19:00. Concertul va fi tranmis live pe pagina noastră de Facebook.  

© Classix Festival

Anul 2021 marchează 100 de ani de la nașterea „tatălui tango-ului”, argentinianul Astor Piazzolla. Într-o ediție Classix desfășurată sub egida timpului și a ritmului, trăsăturile sud-americane aduc un plus de culoare și intensitate; iar când trăirile și pasiunea tango-ului se întrepătrund cu elemente de jazz și aristocrație pragheză, rezultatul este un duo efervescent și original, care va conduce misticismul foaierului Palatului Culturii la un nou nivel.
Cu susținerea Centrului Ceh, în foaierul Palatului Culturii din Iași, Classix Festival îi are ca invitați pe Duo Řehák – Vocetková:
𝘒𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪𝘯𝘢 𝘝𝘰𝘤𝘦𝘵𝘬𝘰𝘷𝘢́ – 𝘷𝘪𝘰𝘭𝘰𝘯𝘤𝘦𝘭
𝘔𝘪𝘭𝘢𝘯 𝘙̌𝘦𝘩𝘢́𝘬 – 𝘢𝘤𝘤𝘰𝘳𝘥𝘦𝘰𝘯
🎼 Programul concertului:
𝗔𝘀𝘁𝗼𝗿 𝗣𝗶𝗮𝘇𝘇𝗼𝗹𝗹𝗮 (𝟭𝟵𝟮𝟭 – 𝟭𝟵𝟵𝟮): 𝗟𝗶𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝗻𝗴𝗼 (𝟭𝟵𝟳𝟰) & 𝗠𝗶𝗹𝗼𝗻𝗴𝗮 𝗱𝗲𝗹 𝗮𝗻𝗴𝗲𝗹 (𝟭𝟵𝟲𝟱)
𝗝𝗼𝘀𝗲́ 𝗕𝗿𝗮𝗴𝗮𝘁𝗼 (𝟭𝟵𝟭𝟱 – 𝟮𝟬𝟭𝟳): 𝗚𝗿𝗮𝗰𝗶𝗲𝗹𝗮 𝘆 𝗯𝘂𝗲𝗻𝗼𝘀 𝗮𝗶𝗿𝗲𝘀 & 𝗠𝗶𝗹𝗼𝗻𝘁𝗮𝗻
𝗔𝘀𝘁𝗼𝗿 𝗣𝗶𝗮𝘇𝘇𝗼𝗹𝗹𝗮 (𝟭𝟵𝟮𝟭 – 𝟭𝟵𝟵𝟮): 𝗢𝗯𝗹𝗶𝘃𝗶𝗼𝗻 (𝟭𝟵𝟴𝟮), 𝗟𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗮𝗻𝗴𝗼 (𝟭𝟵𝟴𝟮), 𝗔𝘃𝗲 𝗠𝗮𝗿𝗶́𝗮 (𝟭𝟵𝟴𝟰), 𝗘𝘀𝗰𝘂𝗮𝗹𝗼 (𝟭𝟵𝟳𝟵)
🎶 Intrarea la concert este liberă, bazată pe invitații gratuite în număr limitat care vor putea fi obținute pe platforma iabilet.ro în scurt timp. Accesul se realizează respectând normele de distanțare socială și prevederile legislației în vigoare. Ocuparea sălii va fi realizată în proporție de 30%, conform reglementărilor actuale de desfășurare a evenimentelor culturale.
Organizatorii își rezervă dreptul de a actualiza modalitatea de acces și de desfășurare a evenimentului în contextul eventualelor modificări survenite în normele legale de desfășurare.