Seară de Film: Geography Club – CampusPride București

20:00 Wed. 18/10

MACAZ - Bar Teatru Coop., Moșilor 106, Bucharest, Romania

În acest an universitar ne propunem să vă vedem cât mai des și să transformăm acest grup social într-o veritabilă comunitate. Persoanele LGBTQ+ există în toate mediile sociale, inclusiv în școli, licee și universități și au nevoie să fie recunoscute și protejate. În timp ce în afară există cluburi GSA (Gay Straight Alliance) atât în licee, cât și în universități, în România, Campus Pride este singura inițiativă ce-și propune crearea unui mediu similar.

Aducem în discuție problema persoanelor LGBTQ+ în mediile academice, proiectând filmul de comedie Geography Club, pe 18 octombrie 2017, de la ora 20:00, la Macaz – Bar Teatru Coop.

Vă așteptăm cu floricele și chef de socializare.

—————————————————————-

Geography Club (Clubul de geografie)

La liceul Goodkind, un grup de elevi cu diferite orientări sexuale formează un club de activități extra-școlare drept metodă discretă de a-și împărtăși sentimentele și experiențele.

—————————————————————

Campus Pride este un grup social în cadru Universității București care se adresează tuturor studenților din București care se identifică drept LGBTQIA+ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer, intersex, asexuali) și care-și doresc să formeze o comunitate universitară. Ne întâlnim des, povestim, ne educăm, ne organizăm, încercăm să creăm un spațiu sigur, în care să nu ne fie frică să ne exprimăm liber.

Ne găsiți pe facebook la www.facebook.com/CampusPrideBucuresti
Și pe instagram la www.instagram.com/campuspridebucharest

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until 16.12., Bucharest