Ne revedem la Costa-Foru

14:00 Sat. 23/09→Sun. 24/09

Casa Costa-Foru, Aleea Dealul Mitropoliei Nr.7, Bucharest, Romania

Ne revedem la Casa Costa-Foru în aceasta toamnă, pentru al treilea an consecutiv, pe parcursul weekend-ului 23-24 septembrie 2017.

De „Noaptea Caselor #4” ne întâlnim pentru a reinterpreta atmosfera vremurilor de odinioară și a valorifica energia spațiului, într-un cadru acompaniat de muzică și poveste, în mijlocul unui spațiu plin de creativitate și spirit liber, redând efervescența în cotidian.

Duminică, pașii ne vor purta "acasă" într-un periplu al descoperirii redat de o atmosferă conturată de note muzicale și lumini diafane.

Mai jos regăsiți programul celor două zile.

SÂMBĂTĂ

*Casa este deschisă spre vizitare între orele 14:00 – 01:00.

ora 14:00 | Instameet cu Cristi Radu
ora 16:00 | La un ceai la Costa-Foru
ora 19:00 | "Spectrum" concert live
ora 21:00 | "Maria Tănase 104", cântare cu Elena Shulea-Shen și Silviu Fologea

DUMINICĂ

*Casa este deschisă spre vizitare între orele 15:00 – 23:00.

ora 15:00 | Deschidere
ora 18:00 | "Toutfois" concert live
ora 20:00 | "The Saint and the Sinner Lady" concert live

_______________________________

Casa Costa-Foru este un spaţiu cultural dinamic prin abordare şi viziune, produs al unui proiect independent de reactivare urbană, de revitalizare a patrimoniului material şi imaterial al Bucureştiului, demarat de Grupul de Iniţiativă „Casa Costa-Foru”. Seria de evenimente din acest an vine să completeze un demers, conturat în ultimii 3 ani, de implicare a comunității în povestea pe care oraşul însuşi o scrie despre el.
Artiştii şi vizitatorii devin curatori şi performeri ai unor iniţiative punctuale, care prezintă publicului din Bucureşti o abordare diferită, situată la intersecţia dintre muzeal şi creativ.

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until 16.12., Bucharest