Să sicrieţi corect! Katia Pascariu în expoziţia Abc-Dare

17:00 Wed. 18/10

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, str.Londra nr.39 sector 1 - Bucuresti, Bucharest, Romania

La ultimul eveniment din cadrul expoziţiei ABC – DARE. Selecţie de abecedare din Franţa, România şi Suedia, îi invităm pe copii, părinţi, educatori şi nu numai, să intre alături de Katia Pascariu într-un joc al literelor, cuvintelor şi propoziţiilor, pornind de la umorul involuntar oferit de abecedarele de astăzi.
Încercând să rezolvăm împreună exerciții de clasa întâi, urmărim traseul educațional pe care manualele de azi îl desenează pentru elevi. E greu să numeri o nucă? Poate… Așa că haideți să vedem dacă reușim împreună să dezlegăm misterele ABC-darelor…

Intrarea este liberă.

Katia Pascariu este actor de teatru, trainer artistic și educațional, activist social, membru fondator al Centrului de artă comunitară Vârsta4 și al Spațiului de artă politică Macaz Coop.

Expoziţia este deschisă la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi până pe data de 22 octombrie. Ea prezintă o selecţie de cărţi, manuale şi auxiliare curriculare din Franţa, România şi Suedia, oferind astfel publicului ocazia să se familiarizeze, să analizeze, să compare diferite propuneri editoriale.

Expoziţia este un proiect marca Cele Mai Frumoase Cărţi, realizat cu sprijinul a trei curatori: Valentine Gigaudaut, Dinu Dumbrăvician şi Arina Stoenescu.
Graphic design: Sorina Vasilescu.
Concept selecţie ilustraţie: Ramona Chirica

Vizitarea expoziției este inclusă în biletul de acces în muzeu.

Expoziția face parte din proiectul „Cele Mai Frumoase Cărți intinerante în 2017”, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

*************
www.celemaifrumoasecarti.ro

Proiect cultural co -finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until 16.12., Bucharest