Workshop de Stencil

18:30 Tue. 17/10→Wed. 18/10

Strada Prof. Grigore Cobălcescu nr.41, 010196 București, România, +, +, +

Vrei sa afli mai multe despre ce înseamna arta de stradă și tehnica de stencil graffiti?

Acest workshop se adresează tuturor categoriilor de varstă, indiferent de background și nu necesită o pregatire artistică sau un interes activ în domeniul artei, ci mai degrabă rabdare la decupat și o oarecare toleranța la vaporii de spray. desi spatiul dispune de o aerisire potrivită.
Atelierul se bazează în special pe partea practică. Împreună vom decupa un stencil pe 4-8 layere (culori). Cu cat mai mulți, cu atât vom genera o lucrare mai complexă, mai detaliată (cu o gamă mai bogată de culori). Fiecare participant va avea de decupat un sablon, un layer cu care ulterior vom desena o imagine impărțită pe mai multe culori.

Costul workshopului va asigura printurile pt sabloane (format 50/70), x-acto knife (cutite pt decupat), acces la o gama variată de culori, o panza 50/70 cu care vei pleca ulterior acasă.

Workshopul va fi susținut de Ortaku, Havoc și Una.
Numar maxim de participanti:10
Pret: 150 lei
Pentru mai multe informații sau înscrieri ne poți contacta pe scoaladestencil@gmail.com (nume complet, vârstă, număr de telefon)

Tehnica Stencil Graffiti este o formă de artă vizuala contemporană, prin care artiști precum Bansky, Blek le Rat sau Dolk și-au manifestat indignarea în societate și au reușit să-și facă auzite vocile.

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until 16.12., Bucharest