Alice Cares- Proiectie de Film-documentar Luna.Doc

10:00 Thu. 14/12

Colegiul National de Arte "Regina Maria", Constanta, -, Constanta, Romania

Vă invităm la cea de-a treia proiecție a Clubului de Film-documentar al Colegiul Național de Arte "Regina Maria" cu prilejul careia ne vom aduna sa urmarim in Sala mare de spectacole a liceului unul dintre documentarele înscrise in campania LUNA.DOC, campanie organizată de One World Romania la Şcoală.

LUNA.DOC, o lună de filme documentare în licee, ajunge în toamna aceasta la cea de-a patra ediție. Timp de patru săptămâni, OWR la Şcoală va străbate țara cu patru filme documentare care încurajează dialogul între generații si prezintă bătrânețea într-o altă lumină.

Alice Cares | Sander Burger | Olanda | 2015 | 75 min
Izolarea este doar una din bolile fără diagnostic ale bătrâneții. În filmul "Alice Cares" vedem cum încearcă ştiința să rezolve această problemă, inventând un roboțel social de numai 60 de centimetri înălțime dezvoltat de un laborator olandez de cercetare. Documentarul lui Sander Burger urmăreşte îndeaproape viața relația lui Alice cu cele trei gazde ale sale, fără a oferi soluții imediat, ci doar speranța că, poate, cândva, soluția Alice va funcționa.

Pentru mai multe informații legate de campania Luna.doc şi de Clubul de Film-documentar al liceului: https://www.facebook.com/Clubul-de-film-al-Colegiului-Na%C8%9Bional-de-Arte-Regina-Maria-138193973492727/

ARTMAP

You can still attend