Începe prin Curaj

18:00 Wed. /

Centrul Cultural German Iasi / Deutsches Kulturzentrum Iasi, Str. Lascar Catargi Nr. 38, Iasi, Romania

Începe prin Curaj. Sănătate mintală și suport în comunitatea LGBT din Iași

Rise OUT și MozaiQ vă invită la o conversație despre sănătate mintală într-un context mai larg, dar și la prezentarea noului grup de suport Curaj, miercuri, 28 februarie, de la orele 18:00, la Centrul Cultural German. Ne dorim să oferim ocazia persoanelor din comunitatea LGBT să participe la întâlniri de grup menite să le ajute să navigheze dificultățile și bucuriile din viața de zi cu zi. Cum gestionăm relația cu părinții, cum ne afectează coming out-ul, ce înseamnă o relație sănătoasă, cum socializăm? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem zilnic asociate cu a fi diferit.

Sesiunile grupului de suport Curaj vor fi facilitate de psihologii Tudor Ștefan Rotaru, Andreea Muraru, Nicoleta Dumitru și sunt gratuite. Tot pe ei îi veți întâlni și la discuția de miercuri, când vă vor povesti despre următoarele subiecte din agendă:

1. Cunoașterea facilitatorilor
2. Succintă prezentare a principiilor de lucru în terapia narativă
3. Ce este un grup de suport – Obiective și rezultate
4. Explorarea așteptărilor participanților

Dăm drumul și la formularul de înscriere pentru Curaj!
Pentru a vă înscrie să participați la întâlnirile grupului de suport Curaj, vă rugăm să completați următorul formular: https://goo.gl/forms/1nNLWBlkRELGFFfi2.

Începe prin Curaj! 💜

Grupul de suport Curaj este inițiat de Rise OUT, cu susținerea organizației MozaiQ.

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until Tmrw, Bucharest