Culture Crave Cluj: Visual Kontakt

16:00 Sat. /

Visual Kontakt, Str. General Traian Moșoiu nr. 41, Cluj-Napoca, Romania

Culture Crave pornește în Cluj cu o primă oprire la Gradual Decline by Andreea Chirică & Răzvan Ion alături de curatorul Liviu Bulea!

Gradual Decline este un proiect care deschide un dialog între Andreea Chirică și Răzvan Ion, doi artiști care vorbesc despre singurătate și depresie, fiecare ilustrând aceste sentimente prin propria lor estetică.

Proiectul are trei părți: viziunea fiecărui artist despre “declin” și un dialog între cei doi artiști care au dus la o lucrare comună.
Depresia este o stare mentală caracterizată de tristețe, pesimism, auto-devalorizare, anxietate etc., iar acest proiect prezintă lupta constantă a celor doi artiști. Amândoi ne spun povestile lor; ne permit să intrăm în universul lor și să vedem gândurile lor cele mai adânci transpuse vizual.

Cei interesați să participe sunt invitați să ajungă la ora 16:00 pe Strada General Traian Moșoiu 41.

Culture Crave este o inițiativă MozaiQ ce reunește comunitatea LGBT+ și aliați pentru evenimente culturale. Împreună, redecoperim cultura orașului prin vizite la muzee, expoziții, piese de teatru urmate de o ieșire socială cu cafea, ceai și dulciuri.

Evenimentul face parte din Luna Istoriei LGBT 2018, organizată anual în luna februarie de comunitatea LGBT, care include evenimente culturale și sociale menite să aducă împreună persoane LGBT și să promoveze cultura queer locală.

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until Tmrw, Bucharest