God’s Own Country la Sibiu

18:00 Sat. /

Delirio Sibiu, Strada Matei Millo, nr. 1, Sibiu, Romania

MozaiQ, alături de partenerii Delirio Sibiu și PRIDE România, cu sprijinul Bad Unicorn invită comunitatea LGBT din Sibiu la un eveniment comunitar cu ocazia Lunii Istoriei LGBT. Te așteptăm sâmbătă, 24 februarie, de la ora 18, pe strada Matei Millo nr. 1 la proiecția filmului “God’s Own Country”, urmată de o discuție despre realitățile comunității LGBT locale.

Filmul “God’s Own Country” a avut premiera la festivalul de film de la Sundance în 2017 și spune povestea de dragoste dintre un țăran englez și un imigrant român, jucat de actorul român Alex Secăreanu. Comparat de mulți critici cu “Brokeback Mountain”, filmul merge dincolo de iubirea gay din mediul rural englezesc și prezintă două personaje complete care învață să se iubească dincolo de pasiunea carnală. Tensiunea romantică dintre cei doi protagoniști se construiește (și) prin momente de intimitate unice.

Intrarea este liberă.

Primul rând de sucuri sau ape este din partea MozaiQ.

Evenimentul face parte din Luna Istoriei LGBT 2018, organizată anual în luna februarie de comunitatea LGBT, care include evenimente culturale și sociale menite să aducă împreună persoane LGBT și să promoveze cultura queer locală. Detalii și calendar http://mozaiqlgbt.ro/lunaistorieilgbt/

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until Tmrw, Bucharest