Show aniversar & Party de Ziua Femeii

20:30 Wed. /

MACAZ - Bar Teatru Coop., Moșilor 106, Bucharest, Romania

Elmas Oriental Dance Studio prezintă

SHOW ANIVERSAR – a doua ediție & PETRECERE DE ZIUA FEMEII

Pe 14 martie avem 2 motive de sărbătoare!

Primul motiv. Studioul de Dans Oriental Elmas împlinește în 2018 frumoasa vârstă de 4 ani și pășește în al cincilea an de activitate. Cu această ocazie, Elmas vă invită la a doua ediție a show-ului aniversar și a petrecerii orientale anuale a studioului nostru.

Elmas dorește să împărtășească cu publicul iubitor de dans și muzică orientală bucuria pe care o trăim săptămânal la cursurile de dans și pasiunea pe care o avem în comun. Vrem să dovedim valoarea, calitatea și autenticitatea dansului oriental publicului curios, dar și să motivăm practicantele acestui dans să progreseze și să ducă mai departe tradiția lui.

Toată activitatea de la cursuri alături de instructoarea Elmas se concretizează cu această ocazie într-un show din care nu vor lipsi dansurile de grup, momente de folclor egiptean și multe alte surprize. Astfel venim în întâmpinarea cerințelor elevelor studioului de a participa activ la cât mai multe astfel de evenimente.

Al doilea motiv. Vrem să celebrăm împreună Ziua Femeii și să întâmpinăm sosirea primăverii cu zâmbete și voie bună. Astfel ne dorim să recreăm atmosfera tradiționalelor petreceri egiptene, unde toată lumea vine cu multă bună dispoziție, bucurie, poftă de dans și viață.

Vrem să convingem cât mai mulți spectatori să vadă dansul oriental ca pe o artă și vrem să schimbăm mentalități si prejudecăți. Vrem să demonstrăm că dansul oriental este un dans creat de femei pentru femei, care combină în cel mai armonios mod finețea și rafinamentul cu latura energică și puternică a caracterului feminin.

Să nu uitați să aduceți cu voi mult apreciata eșarfă pentru șolduri și multă voie bună. La petrecere ne-am bucura să veniți însoțiți de mulți prieteni și prietene. Poate se vor hotărî să vină cu voi la cursuri sau comunitatea noastră de dans oriental va câștiga noi susținători.
Surpriza evenimentului va fi un mini-show de dans unde elevele Studioului de Dans Oriental Elmas și invitatele noastre vă vor încânta cu demonstrații din stilul de dans egiptean.

Unde ne întâlnim? În atmosfera locației MACAZ – Bar Teatru Coop, un teatru- bar ce susține evenimente culturale și artistice autonome, spectacole de tot felul și piese de teatru.

Din descrierea locației: “Barul MACAZ este un bar cinstit, cu prețuri corecte și apă gratis. Meniul e fără fițe, plătești ce bei, nimic mai mult, nici mai puțin. La barul MACAZ, clientul nostru e egalul nostru: îți comanzi de la bar și îți aduci paharul înapoi.“

Adresa este Calea Moșilor Nr. 106.

Când? Miercuri, 14 martie, orele 20:30!

Consumație recomandată: 30 lei/persoană.

IMPORTANT! Specificul locației este acela de bar, așadar nu există posibilitatea de a comanda de mâncare, ci doar de băut. De ronțăit doar nachos și alune.

Intrarea este liberă, însă participarea se face pe sistemul “Primul venit, primul servit”!!!

Barul nu necesită rezervare, dar vă rugăm să ne anunțați în avans cu câte persoane doriți să veniți ca să putem face o estimare cât mai corectă a numărului de persoane prezent!

Dăm startul la ora 20:30, iar pe fete le puteți vedea dansând în show începand cu orele 21:30! Așadar, vă așteptăm din timp să vă asigurați locurile.

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until Tmrw, Bucharest