Lumea Dinăuntru de John Elsom

20:00 Thu. /

unteatru, Str. Sfintii Apostoli nr 44, Bucharest, Romania

Lumea Dinăuntru de John Elsom
Regia: Catinca Drăgănescu
Scenografia: Ioana Drăgănescu
Light Design: Dragoș Mărgineanu
Cu: Valentina Zaharia

► Pret Bilet: 35 lei
La 5 bilete cumpărate online, al 6-lea este GRATUIT
► ► Rezervari rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)
► ► ► Bilete online: https://goo.gl/peQ1Cy (TOMTIX) //
https://goo.gl/2DSmAv (MYSTAGE)

/// Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon

O femeie zace captivă în propriul corp. Poate doar să clipească: o dată pentru „da”, de două ori pentru „nu”. Dar mintea ei o poartă departe, înapoi în copilărie, o aduce în fața morții și o coboară în necunoscutul propriei ființe. Ce îi este dat să descopere?

Cronici:

„La Unteatru, Valentina Zaharia merge pe sârmă în „Lumea dinăuntru”, cu grijă să nu strivească inocența și fragilitatea copilăriei, apoi cu și mai multă delicatețe, să nu trădeze și să judece universul plăsmuit în mintea unei femei închise în propriul corp. Un one-woman show în care povestea își schimbă parcursul pe neașteptate și simți că aterizezi dintr-o lume diafană și roz, într-una luminată puternic de un alb rece, ca de spital. Totul începe cu povestea unei fetițe îmbrăcate în costum de dinozaur, care are prieteni imaginari, un ursuleț orb foarte atașat de ea, o mamă obsedată de dezinfectarea casei și o soră extrem de bolnavă.”
(Oana Bogzaru – yorick.ro)

ARTMAP

You can still attend