DoR Live: La Școală

19:30 Mon. /

National Theatre Bucharest, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 2, Bucharest, Romania

DoR Live, revista vie, revine!

Primul show din an care transpune pe scenă conceptul și dinamica unei reviste sună clopoțelul de intrare pe 23 aprilie. Te așteptăm să punem sub lumina reflectoarelor educația, așa cum am primit-o de la școală, de acasă, de la părinți, bunici, mentori și profesori, alături de unii dintre cei mai creativi și relevanți jurnaliști și artiști ai momentului.

Timp de două ore vei fi parte dintr-o revistă-spectacol, pe care o trăiesc doar cei din sală: o succesiune de povești ordonate și conectate ca să transmită o experiență. Pregătește-te pentru 20-25 de povești: citiri, interpretări, muzică live, scurtmetraje, teatru, dans – toate în cheia unei zile petrecute înapoi la școală.

La final, te invităm să rămâi la un cocktail cu echipa DoR și cu cei care au urcat pe scenă.

UNDE: Teatrul Național, Sala Studio (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 2, București)
CÂND: Luni, 23 aprilie, ora 19:30 (accesul se face de la 18:30)
CÂT: 50 de lei: http://eventbook.ro/other/bilete-dor-live-la-scoala.

🎤 Organizat de DoR (Decât o Revistă)
🎬 Prezentat de BRD Groupe Societe Generale și Lidl Romania
🎸 Parteneri media: TANANANA și SUB25
🎭 Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

//

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

ARTMAP

You can still attend