Opiniile unui clovn | după Heinrich Böll

20:00 Sun. /

Teatrul LUNI de la Green Hours, București, Calea Victoriei 120, Bucharest, Romania

Teatrul LUNI prezintă:

OPINIILE UNUI CLOVN
după Heinrich Böll

un One Man Show
Alex BUESCU

regia: Anca Maria Colteanu
muzica: Ovidiu Savu
costume: Matei Vladimir
producția: Teatrul LUNI de la Green Hours

”- Dar tu ce ești de fapt: catolic, protestant sau evreu?
– CLOVN!”

„Sunt clovn sau, denumirea oficială a profesiunii mele, comic” – aşa se prezintă Hans Schnier, artistul nefericit din perspectiva căruia este privită societatea germană din timpul şi de după cel de-al Doilea Război Mondial.

În 2017 ”Opiniile unui clovn” a făcut parte din seria evenimentelor europene dedicate aniversării a 100 de ani de la naşterea scriitorului german Heinrich Böll. (http://www.boell100.com/).
Unul dintre cei mai importanți scriitori ai perioadei postbelice, Heinrich Böll primește în anul 1972 Premiul Nobel pentru literatură iar lucrările sale sunt traduse în peste 30 de limbi.

Pe 28 octombrie 2017, spectacolul ”Opiniile unui clovn” a fost singura producție din România, selectată să participe în cadrul Festivalului Internaţional de Monodrame din oraşul grecesc Pafos, fostă capitală europeană a culturii. (http://www.pafos2017.eu/…/event/international-monodrama-fe…/)


intrare:
– 20 lei – achitat în avans, la sediul nostru, pînă în preziua evenimentului, neapărat cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 25 lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 în limita a 6 locuri și neapărat cu rezervare prealabilă la e-mail-ul de mai jos)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă prin e-mail, pînă max. în preziua evenimentului

rezervări:
# ideal din timp – pe teatru@greenhours.ro (confirmare în max. 48 ore)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se poate face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate (chiar și cele achitate) şi neocupate pînă atunci, se pierd – fiind oferite doritorilor fără rezervări.

☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…

☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE sau pe Mod Avion (pentru a nu interfera cu instalația de sunet!) şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

ARTMAP

You can still attend