Artist in #REZISTence / Paul Cimpoieru at Green Hours

20:00 Fri. /→Sat. 17/03

Teatrul LUNI de la Green Hours, București, Calea Victoriei 120, Bucharest, Romania

Artist in #REZISTence / Paul Cimpoieru @ Green Hours

1 artist, 2 evenings, 2 performances.
16. 03, 8 PM – Homo Love & 17.03, 8 PM – Homo Americanus
…after shows – Q & A…
Powered by Teatrul LUNI (MONDAY Theatre)

— 16.03 —

HOMO L♥VE ~ montage d’emotions
“absolut nimic despre iubire”

un perform(D)ance făcut din dragoste de teatru / dans / oameni

”Paul Cimpoieru nu dezamăgește, nici nu confirmă, ci face ceva mai mult: răstoarnă tipare și tabuuri. Abordează tema iubirii așa cum nici nu (prea) te-ai gândi, pentru că, în fapt, el pleacă de la o anumită întrebare: de ce nu se mai iubesc oamenii astăzi?”
(Nona Rapotan – Bookhub.ro)

— 17.03 —

HOMO AMERICANUS ~ poetry in motion

HOMO AMERICANUS sau “cautatorul de vise” s-a născut sub inspirația experienței newyorkeze a lui Paul Cimpoieru (a beneficiat de o bursa de doi ani la The Actors Studio, una din cele mai renumite școli de actorie din lume). Anul trecut, spectacolul s-a întors la matcă, dupa ce a fost prezentat in New York, Paris, Roma, Vranje.

producția: Two Of Us & Teatrul LUNI de la Green Hours


ABONAMENT #REZISTence (2 spectacole): 40 lei.

bilete:
– 25 lei / reprezentație – achitat în avans, la sediul nostru, pînă în preziua evenimentului, neapărat cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 lei / reprezentație – achitat în ziua evenimentului, la intrare (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 în limita a 6 locuri și neapărat cu rezervare prealabilă la e-mail-ul de mai jos)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă prin e-mail, pînă max. în preziua evenimentului

rezervări:
# ideal din timp – pe teatru@greenhours.ro (confirmare în max. 48 ore)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se poate face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate (chiar și cele achitate) şi neocupate pînă atunci, se pierd – fiind oferite doritorilor fără rezervări.

☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…

☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE sau pe Mod Avion (pentru a nu interfera cu instalația de sunet!) şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

ARTMAP

You can still attend

SNUR
until Tmrw, Bucharest