Weekend Studențesc la One World Romania

10:00 Fri. /→Sun. 25/03

One World Romania, Austrului 30, Bucharest, Romania

În ultimul weekend al Festivaului One World Romania 11 (23-25 martie) le dăm întâlnire studenților din toată țara la București.

Vedem în acest weekend filmele din secțiunile „1968: După 50 de ani” (http://oneworld.ro/2018/l/ro/sectiuni/87/dup-de-ani/) și „Cultura protestului” (http://oneworld.ro/2018/l/ro/sectiuni/88/cultura-protestului/) dar organizăm și super dezbateri pe temele abordate de filme.

Evenimentul „Studenți în mișcare” are loc sâmbătă 24 martie începând cu ora 12:00 la ARCUB. Vor participa Karel Kovanda, Monika MacDonagh-Pajerová (protagoniștii filmului „Revolta studenților cehi” și lideri ai studenților din Cehoslovacia în doi ani-cheie – 1968 și 1989), istoricul Lavinia Betea și Marius Deaconu, președintele ANOSR.
Programul complet este disponibil aici: http://oneworld.ro/2018/l/ro/evenimente/110/studeni-n-micare-dezbateri-i-proiecii/.

În continuarea acestui eveniment, duminică, 25 martie, începând cu ora 12:00 în Atriumul Institutului Francez va avea loc discuția intitulată „1968. Între Est și Vest”. Publicul îl va întâlni aici pe jurnalistul francez de renume, Bernard Guetta, care va povesti experiențele sale personale din Parisul anului 1968 și cum au influențat toate aceste evenimente lumea în care trăim.

Pe lângă proiecții și dezbateri, vă așteptăm alături de noi și la petrecerile festivalului.

Pentru accesul la toate evenimentele programate în cele trei zile de festival este disponibil abonamentul „Weekend studențesc la OWR” la prețul special de 35 lei. Partenerii acestui program, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) oferă 50 de locuri de cazare pentru studenții din afara Bucureștiului care cumpără abonamentul special. Pentru rezervarea unuia dintre cele 50 de locuri, studenții sunt invitați să completeze formularul disponibil aici – https://goo.gl/engNsj – după obținerea codului de confirmare din partea Eventbook.

ARTMAP

You can still attend