JOIA de film: Orașul câinilor/Fehér isten (dramă, Ungaria, 2014)

19:00 Thu. /

Spaţiul Public European, Strada Vasile Lascăr 31, Bucharest, Romania

15 martie, ora 19:00: Orașul câinilor / Fehér isten / White Dog (dramă, Ungaria, 2014, regia: Kornél Mundruczó, durata: 119 minute, clasificare C.N.C.: N-15) – proiecție organizată în parteneriat cu Parada Film.

Lili are 13 ani și își iubește câinele, Hagen, pentru care e gata să facă orice ca să-l protejeze. Fata este devastată când tatăl ei îl lasă pe Hagen liber pe stradă, iar câinele dispare. Mânată de un sentiment inocent, ea este convinsă că dragostea poate invinge orice obstacol și pornește în căutarea câinelui.

„Orașul câinilor” a beneficiat de sprijin prin programul MEDIA al Comisiei Europene: http://mfdb.eu/en/film-fehaer_isten_c86663

Mai multe detalii despre film găsiți la http://www.imdb.com/title/tt2844798/

Filmul este subtitrat în limba română, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Subiectul filmelor incluse în seria JOIA de film nu reprezintă, în mod necesar, poziția Comisiei Europene sau a altei instituții UE.

ARTMAP

You can still attend