Dragă prietene, /premieră/ @Joia tineretului /AmfiTeatru10

18:00 Thu. /

Casa Tineretului Botoșani, Bulevardul Mihai Eminescu, nr.48, Botosani, Romania

Un spectacol de Atelierul de teatru.
Cu:
Rumuna Andrieș
Radu Chiriac
Alex Maxim
Eliza Jilav
Ruxandra Moraru
Alberto Păduraru
Anamaria Rusu
Antonia Scutaru

Atelierul de teatru începe primăvara cu o premieră.
DRAGĂ PRIETENE, este o adaptare de Anamaria Rusu după “Jurnalul unui adolescent timid” de Stephen Chbosky în care fiecare adolescent, indiferent de imaginea pe care o are/și-o creaza, simte la un moment dat timiditatea.
“Dragă prietene” este spectacolul care te face să-ți fie dor de amicul cu care te jucai în fața blocului la 5 ani. Te face să-ți dai seama că și tu ești ca prietenul din gimnaziu care la liceu a ajuns cu totul altcineva față de ce cunoșteai.
Un puseu de “sunt singur?” , diferența dintre sentimente și emoții, adolescența privită din foarte multe perspective
Totul se desfășoară într-un grup de adolescenți care descoperă rând pe rând ceva ce-i unește. Spectacolul nu are limită de vârstă, toți am trecut, trecem sau vom trece prin ceea ce privește timiditatea.

Martie, 15
Preț bilet: 10 lei
Biletele se găsesc la Antonia Scutaru – 10 A, C. N. M. E corpul B
Anamaria Rusu-10 H, C.N.A.T.L

„JOIA TINERETULUI de acum se vrea – sper – o uitare pentru câteva ceasuri a nemiloasei reguli a cererii și ofertei, urmând să fie așezate în loc bunătatea și frumusețea pe care tinerii le mai pot oferi fără un gând ascuns de profit.
Joia tineretului poate fi apreciată și ca o excelentă idee în virtutea căreia tinerii să fie adunați în jurul artelor și al vieții spirituale, în general.” – Traian Apetrei, Director general – Teatrul Mihai Eminescu Botosani.
Joia tineretului

ARTMAP

You can still attend