Deschiderea One World Romania 11

19:30 Fri. /

CinemaPRO (Strada Ion Ghica),

Vineri, 16 martie de la ora 19:30 vă invităm să fiți alături de noi la CinemaPRO pentru evenimentul care deschide cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Va fi împreună cu noi Kazuo Hara, cel mai mare cineast documentarist japonez, care a urmărit în întreaga sa viață și operă două categorii de oameni definite de el însuși ca seikatsu-sha și hyogen-sha – cei care trăiesc pentru binele celor apropiați și, respectiv, cei care vor să trăiască pentru binele mai larg al umanității și să îi exprime suferințele.
Fiți alături de noi și poate veți afla dacă sunteți seikatsu-sha sau, mai degrabă, hyogen-sha.

Și cum altfel să deschidem festivalul decât cu un film intitulat „Petrecerea”?!
„Petrecerea” (http://oneworld.ro/2018/l/ro/petrecerea-440/) e un film obligatoriu pentru oricine care, stând la masă cu membrii propriei familii, a jurat să nu mai deschidă vreodată un subiect politic sau politizabil.
Proiecția va avea loc în prezența regizoarei Alexandra Wesolowski și va fi urmată de un Q&A.

Începând de sâmbătă, 17 martie vă așteptăm în toate locațiile festivalului! Consultați programul complet aici: http://oneworld.ro/2018/l/ro/program/.

Vă așteptăm până pe 25 martie în toate locațiile #OWR11 să vedem cele mai noi filme documentare și să discutăm cu cei peste 70 de invitați ai festivalului despre societatea zilelor noastre – așa cum o vedem în jurul nostru, dar și pe ecranul de proiecție.

ARTMAP

You can still attend