Our New President @One World Romania

20:00 Sat. /→Sun. 25/03

Frontline Club Bucharest, Ion Ghica 11, Bucharest, Romania

Frontline Club Bucharest s-a alăturat și în acest an Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania în inițiativa „Adoptă un Documentar”, adoptând filmul „ Our new president” din secțiunea „Pe o pantă periculoasă”.

Făcut exclusiv din segmente produse de media de stat din Rusia, filmul realizat de Maxim Pozdorovkin, trasează ascensiunea lui Donald Trump din perspectiva distorsionată până la falsificare absurdă pe care o oferă un sistem propagandistic aservit unei singure puteri. În acest film, distopia lui Putin vorbește de la sine, și, alarmant, vorbește și pentru America și restul lumii.

____________________________
Cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania are loc în acest an pe parcursul a 10 zile, în perioada 16 – 25 martie. Cinema Elvire Popesco, Eforie, Union și Sala Horia Bernea – Cinema Muzeul Țăranului îşi deschid porţile pentru spectatori, cu peste 70 de documentare selecţionate care pun în temă contextul drepturilor omului în societatea actuală. One World Romania 11 prezintă în 2018 lumea și realitatea din jurul nostru dintr-o perspectivă istorică – în primul rând, privim asupra trecutului ca să înțelegem mai bine cum ne este influențat prezentul.
Ediția din acest an cuprinde 16 secțiuni tematice, proiecții şi evenimente speciale, matinee pentru liceeni, discuții cu publicul după fiecare proiecție, având ca invitați experți și regizori ai filmelor și dezbateri pe diferite teme relevante pentru societate românească și în strânsă legătură cu selecția de documentare. Programul complet al #OWR11 este disponibil la http://oneworld.ro/2018/l/ro/program.

ARTMAP

You can still attend