Nu e bine să vorbești

11:00 Sun. /

ARCUB, Str. Lipscani nr. 84-90, Bucharest, Romania

ACCEPT se alătură ediției din 2018 a festivalului One World Romania în inițiativa „Adoptă un Documentar”, adoptând filmul „Nu e bine să vorbești” din secțiunea „Politicile sexului (LGBTQ)”.
Regizoarea Hui-Chen Huang locuiește cu mama ei, dar vorbește cu ea arareori. Preoteasă taoistă care se ocupă de funeralii și înrăită a jocurilor de noroc, Anu nu vrea să vorbească despre ce a făcut-o să-și părăsească soțul, despre diversele ei prietene de-a lungul timpului și despre locul ei în societatea taiwaneză, un loc profund homofob, deși este primul din Asia în care au fost legalizate căsătoriile între persoane de același sex. „Nu e bine să vorbești despre astfel de lucruri”, spune Anu într-unul dintre puținele momente în care rupe tăcerea. Un film bulversant despre nevoia noastră a tuturor de încredere, conexiune umană, intimitate și, de fapt, iubire.

După film, disutăm despre relația dintre părinți și copii cu Iaromira Popovici.

Trailer: https://youtu.be/D9uatW1U68E
Descriere: http://oneworld.ro/2018/l/ro/nu-e-bine-s-vorbeti-384/

******

Ediția din acest an a One World Romania cuprinde 16 secțiuni tematice, proiecții şi evenimente speciale, matinee pentru liceeni, discuții cu publicul după fiecare proiecție, având ca invitați experți și regizori ai filmelor și dezbateri pe diferite teme relevante pentru societatea românească și în strânsă legătură cu selecția de documentare. Programul complet al #OWR11 este disponibil la http://oneworld.ro/2018/l/ro/program.
Experienţa vizionării documentarelor #OWR11 se recomandă tuturor celor care sunt interesaţi de parcursul societăţii actuale. Vă așteptăm la film!

Biletele se pot achiziționa aici: https://eventbook.ro/program/one-world-romania

ARTMAP

You can still attend