JOIA de film: Despre oameni și oi/Hrútar (dramă, 2015, Islanda)

19:00 Thu. /

Spaţiul Public European, Strada Vasile Lascăr 31, Bucharest, Romania

22 martie, ora 19:00: Despre oameni și oi / Hrútar / Rams (dramă, Islanda, Danemarca, Norvegia, Polonia, 2015, regia: Grímur Hákonarson, durata: 93 minute, clasificare C.N.C.: A.P.-12) – proiecție organizată în parteneriat cu Transilvania Film.

Într-o vale izolată din Islanda, doi frați care nu și-au spus o vorbă timp de patru decenii trebuie să colaboreze pentru a salva tot ce au mai scump pe lume: oile.

„Despre oameni și oi” a beneficiat de sprijin prin programul MEDIA al Comisiei Europene: http://mfdb.eu/en/film-hrautar_c87413

Filmul a fost selectat, în 2014, pentru premiul LUX, acordat de Parlamentul European: https://luxprize.eu/movies/2015/hr%C3%BAtar-rams

Mai multe detalii despre film găsiți la http://www.imdb.com/title/tt3296658/

Filmul este subtitrat în limba română, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Subiectul filmelor incluse în seria JOIA de film nu reprezintă, în mod necesar, poziția Comisiei Europene sau a altei instituții UE.

ARTMAP

You can still attend