Vârstele Lunii de Sam Shepard

20:00 Thu. /

unteatru, Str. Sfintii Apostoli nr 44, Bucharest, Romania

„Varstele Lunii” de Sam Shepard
Cu: Gelu Nitu și Constantin Cojocaru
traducerea si adaptarea: Toma Danila si Ania Tudoran
Regia: Toma Danila

► Pret Bilet: 35 lei
La 5 bilete cumpărate online, al 6-lea este GRATUIT
► ► Rezervari rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)
► ► ► Bilete online:
TOMTIX:
https://goo.gl/6y4AME
MYSTAGE:
https://goo.gl/9GiuQg
/// Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon

« Varstele Lunii » vorbeste despre batranete, moarte, ambiguitatea memoriei si speranta ca dragostea poate usura apropierea inevitabila de eclipsa finala. Cei doi barbati, Byron si Ames, prieteni din copilarie, se regasesc dupa foarte mult timp. Intalnirea este marcata insa de neintelegere si de dificultatea reapropierii.. Ei sunt fii spirituali si literari ai lui Vladmir si Estragon din « Asteptandu-l pe Godot » de Samuel Beckett, autor ce a influentat major opera lui Sam Shepard. Este o continuare onesta si sfasietoare a temelor care au fost dintotdeauna prezente in operele unuia dintre cei mai importanti dramaturgi americani, axata aici pe lumina si umbra care acompaniaza trecerea timpului.

« Varstele Lunii », scrisa in 2009, este una dintre ultimele piese ale lui Sam Shepard (1943-2017), unul dintre cei mai mari dramaturgi americani contemporani, castigator al premiului Pulitzer. A fost pusa in scena la Peacock Theater, Dublin, Irlanda cu renumitii actori Stephen Fry si Sean McGinley si apoi la New York, Off Broadway, in 2010, cu aceeasi distributie. Este tradusa si montata pentru prima oara in Romania.

„Vârstele lunii” este un spectacol în care actorii fac spectacol – o întâlnire fericită cu o piesă care să le folosească la intensitate maximă atu-urile şi care să le ascută meşteşugul până când taie în carnea vie a sentimentelor spectatorilor. După o oră şi mai bine e imposibil să nu îţi aminteşti ce înseamnă cu adevărat „prietenie”, „camaraderie” şi „familie”; iar dacă până acum nu ştiai care îţi sunt punctele fixe, poate că vei şti unde să le cauţi.
Intreaga recenzie aici:

„Vârstele lunii” şi vârsta fără de ani a prieteniei

ARTMAP

You can still attend