TEME și motive – C – dezbateri literare

16:00 Mon. /

Spaţiul Public European, Strada Vasile Lascăr 31, Bucharest, Romania

Ajuns deja la a 3a ediție, programul de dezbateri literare intitulat sugestiv TEME și motive își deschide din nou porțile.

De data aceasta, după ce am vorbit despre ABANDON și despre BUNĂVOINȚĂ a venit vremea să va lăsăm pe voi, participanți și participante, să alegeți subiectul de discuție pentru a 3a dezbatere literară.

Pentru că C este litera cu care încep cele mai multe cuvinte în limba română, aceasta va fi punctul de plecare în alegerea temei de această data ce va fi dezbătută. Astfel, persoanele care doresc să participe în data de 23 aprilie 2018 la dezbaterea literară TEME și motive între orele 16 și 18, sunt rugate să completeze formularul disponibil mai jos sau la secțiunea Tickets/Bilete, iar cuvântul care va fi ales primul de 12 persoane va da și tema acestei ediții, iar primele 12 persoane care au ales cuvântul respectiv vor fi și cele care vor participa la dezbatere având în vedere limita de participare.

Termen limită propuneri: 13 aprilie 2018

În contextul Anului European pentru Patrimoniul Cultural, dezbaterea va avea loc în data de 23 aprilie 2018 la Spațiul Public European, între orele 16:00 și 18:00.

Locurile sunt limitate la 12, iar persoanele participante vor fi înștiințate prin email sau telefon.

Prin acest program ne propunem să schimbăm modalitatea clasică de organizare a serilor de carte în care se discută un singur titlu, printr-o abordare inovativă. Astfel, la TEME și motive vom discuta, așa cum sugerează și numele, teme și motive.

Participarea este GRATUITĂ și deschisă publicului larg.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKwWtm1C1oAZppS3vihMqi18oLHnoI7AfTNde9M5X4C-uncA/viewform

În cadrul dezbaterii, persoanele participante vor avea un timp alocat individual pentru prezentarea unei cărți scrise de un autor originar dintr-un stat membru al Uniunii Europene în care să se regăsească tema întâlnirii. Ulterior, vor urma discuții libere moderate de un Reprezentant BCE pe baza expunerilor făcute.

Vă mulțumim pentru interes și vă îndemnăm să urmăriți pagina evenimentului pentru mai multe detalii.
Pentru orice detalii și nelămuriri vă rugăm să ne lăsați un mesaj pe pagina evenimentului, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

#UnitiPrinLectură
#LecturaPlacuta

ARTMAP

You can still attend